Be-Ge 852 bevakningsstol

Be-Ge 852 bevakningsstol svart skinn inkl armstöd och nackstöd

Pris 21 900,- 

Gällande mervärdesskatt tillkommer.

Be-Ge 852 bevakningsstol svart Fametyg inkl armstöd och nackstöd i svart skinn

Pris 18 100,- 

Gällande mervärdesskatt tillkommer.

Organisation
Vem ska vi kontakta

Be-Ge 852 bevakningsstol

Be-Ge 852 bevakningsstol Svart skinn inkl armstöd och nackstöd i svart skinn

Populär operatörs- och bevakningsstol som utvecklats från Be-Ges förarstolar (Be-Ge är världens äldsta tillverkare av justerbara förarstolar). Den senaste generationen av Be-Ge 852 är dessutom utrustad med knäledsgunga och ett flertal inställningsfunktioner, för skönare och ännu mer komfortabel sittkänsla.

Stolens unika anpassningsförmåga efter användaren förhöjs ytterligare genom att både sitsen och ryggen är steglöst justerbara.  Denna 24 timmars stol är en populär operatörs- och bevakningsstol som utvecklats från Be-Ges förarstolar. Den  levereras komplett med svart skinn, fällbara armstöd, luftsvankstöd och 4-vägs komfortnackstöd.

Ergonomi små förändringar
– stora skillnader

  • Det är viktigt att du är noga med att ställa in din stol rätt för att få full nytta av de ergonomiska egenskaperna.
  • Sätt dig lätt bakåtlutad, ca 15 grader. Detta är den ställning som de flesta tycker är skönast, oavsett stolstyp. Ställningen är stabil och avlastar kroppstyngden mot stolen.
  • Sitt långt bak på sitsen. Det ger dig full kontakt med ryggstödet så att ryggstödet ger stöd och avlastning där det ska. Se till att din sittdyna inte är för långt utdragen så att du inte når ryggstödet.
  • Hitta en lagom höjd i förhållande till golvet – inte för högt. Du ska kunna sitta helt intill ryggstödet och aningen bakåtlutad och nå ned till golvet med fötterna. Detta för att skapa balans i stolen och minska trycket på låren

Till sist

En ergonomisk och bekväm kontorsstol vilket är viktigt – många människor tillbringar 8 timmar eller mer på att sitta i samma stol.  Denna stol har hög komfort.

5/5